Víkendová výprava do České Skalice

Víkendová výprava Česká Skalice

16. až 18. 3. 2012

Dne 16.3. v pátek v 16:40 jsme se všichni sešli jako obvykle na Hlavním nádraží u Knihy. Už při příchodu jsem byl překvapen počtem účastníků, ale to, co okolo 75 mg elavil no prescription mě šlo na nástupiště za dav. Dvacet dva účastníků, takový byl celkový počet na naší první společné výpravě s novými a neotrkaně vyhlížejících vlčaty. Cesta vlakem byla, jak se říká „pohodička“, akorát místa bylo málo… Každopádně stačilo dvacet minut a my už jsme vystoupili na nádraží v České Skalici. Vyrazili jsme směrem k místní klubovně skautů, a když jsme dorazili, všichni se pustili do vybalování věcí. Poté co se naše banda zabydlela v rozlehlé krásně vyzdobené klubovně proběhlo rozřazení do čtyřech skupin, ve kterých se následně účastníci pohybovali po zbytek celého víkendu. Takto vytvořené čtveřice a jedna pětice se pak hromadně přesunuli do jídelny a na řadu přišla večeře.

Po večeři následoval první program. Vlčata a skauti ve svých družinách zůstali xanax online overnight shipping usa v jídelně a hráli deskové hry. Všichni jsme si užili spoustu srandy, ale protože už se schylovalo k večeru, vlčata byla po cestě unavená, tak šla spát. Skauti ale zůstali dole a hráli hru Investice, u čehož strávili asi tři hodiny plné taktizování, emocí i zábavy. Pak už ale i oni ulehli do svých spacáků a pátek jsme nechali za sebou.

V sobotu ráno jsem obětoval kousek své energie a připravil si pro všechny ranní rozcvičku. Krátké rozpumpování krve v tělech určitě pomohlo na první dopolední hru, a to pašeráky, i když tentokrát byla legenda hry získávání peněz pro kronikáře. V ukradení peněz jim bránili zlí křižáci a všichni se vyběhali natolik, že se sotva doplahočili domů. Tím ale den zdaleka nekončil! Po obědě a poledním klidu totiž následovalo focení Fotorománů ve skupinách, na skautské téma nebo se skautským motivem. Po této velmi komické a zábavné aktivitě přišla ještě napínavější hra, a to stopování uneseného kronikáře po tajné křižácké stezce plné překážek a úkolů. Mnoho z vlčat se opravdu nechalo unést příběhem natolik, že v turistech v babiččině údolí viděli křižáky. Po návratu ze hry následoval krátký odpočinek, poté vyhlášení výsledků a pak večeře. Po chiswick auctions results večeři byl opět prostor pro deskové hry a promítnutí si fotorománů s komentáři. Ale spánek na nás dolehl dříve než v pátek a tak jsme všichni vyčerpaní ulehli a usnuli.

Neděle ráno po rozcvičce vedené bratrem Chrostíkem všichni posnídali, no a pak už nezbylo nic jiného než čas na balení. Teda teď vlastně kecám, času bylo hafo, a tak se po zabalení všichni pustili do hraní her venku v nádherném počasí zařaditelném někam do poloviny května nebo června. Starší členové výpravy se odebrali se mnou nahoru a ponořili se do fiktivního světa dračího doupěte, jehož zlem propletená města a lidé pohltili naše myšlenky na několik hodin. Po dračáku už se jenom dobalilo, vynesly se baťohy ven, předala klubovna a vyrazilo domů.

Příjezd na nádraží v Hradci Králové ukončil naší první společnou, a jak bych jí osobně zhodnotil peckovou výpravu. Všichni se těšíme na další a na tuto costa rica pharmacies no prescription budeme s radostí vzpomínat 🙂

za 18. smečku vlčat, David Ryška – Pavouk

 
amitriptyline uk no prescription

Komentáře jsou uzavřeny.