4. herní maraton

POUTNÍK – KLUB DESKOVÝCH HER pořádá 4. Herní maratón, který se koná od pátku 23. 11. 2007 od 17.30 hodin do neděle 25. 11. 2007 do 12.00 hodin. Zveme všechny zájemce v každém věku. Přijďte si zahrát svoje oblíbené hry a vyzkoušejte si nové. Přijít můžete kdykoliv během akce. Přespání je možné v klubovnách s vlastní karimatkou a spacákem.

Během akce budou uspořádány turnaje ve hrách Rummikub, Bang, Alhambra, Sankt Petersburg, Cink, Trans Amerika a Želví závody, startovné na jednotlivý turnaj je 10 Kč. Pro vítěze jsou připraveny deskové a stolní hry a další odměny.

Na Herním maratónu budou prezentovány hry firmy CORFIX, uvidíte zde již tradiční herní základnu, ale i nejžhavější novinky.

Klub deskových her pro vás připravil prezentaci zatím ještě stále herní novinky – DDR – pracovně nazvané „Japonské koberečky“. Jedná se o propojení hudby, počítače a pohybu, ale přijďte se podívat sami.

Najdete nás: Klubovna střediska „K.Šimka“, Sokolovská ul. 79 (Bývalá školička), Labská II., Hradec Králové. Podrobnější informace získáte na www.skauthk.cz, u organizátora maratónu Radky Zajíčkové (mobil 777811361, sandy.zajicko­va@seznam.cz nebo na letáčku 4. herního maratonu.

Herní maratón je uspořádán za finanční podpory Krajského úřadu Královéhradeckého kraje.

Komentáře jsou uzavřeny.